[./welkom.html]
[./contact.html]
[./omgeving.html]
[./prijzen.html]
[./waar.html]
[./de_huizen.html]
[mailto:welkom@ekengard.com]
[./index.html]
[./golfen_in_zweden.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
              De Huizen:
      
2 Luxueuze vakantiehuizen van 70 m2 elk,
gebouwd in een voormalige grote boerenstal uit ongeveer 1800.

DE HUIZEN
Ekengård bestaat uit 2 luxueuze vakantiehuizen welke zijn gebouwd in een authentieke boerenstal uit 1800. Heel sfeervol ingericht met behoud van authentieke elementen. De een voorzien van een fraaie loft en een echte bedstede (die overigens ook gewoon via een deur te betredn is..) de ander in nostalgische stijl met een voormalige graanzolder omgebouwd tot 2 slaapkamers. Voorzien van alle moderne luxe. Ze liggen prachtig op een helling in de Zweedse natuur nabij een stromend beekje. Voorzien van een ruim terras aan de tuinkant met een prachtig uitzicht.

Algemeen:  buitengrill, vuurkorf,veel spelen aanwezig, volleybalnet,tafeltennistafel, basketbalbord, groot sportveld. Dvd/video film te huur.
Ekengård:  Tveta 17            731 96        Himmeta in Köping  Tel. 0046 (0)22133218
Huis Södergård : 
Prachtige houtkachel,
bedstede, Loft met slaapkamer, Badkamer met douche, toilet en wasmachine. Volledig ingerichte keuken met vries- en koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat heteluchtoven, magnetron, afwasmachine.TV met dvd, stereo, internetmogelijkheid.
Aantal bedden:  5  plus extra bedsofa (1 pers), babybed mogelijk.
  
Huis Norrgård  
2 slaapkamers, Badkamer met bubbelbad,wasmachine,volledig ingerichte keuken met koel- vriezer,kookplaat, heteluchtoven en magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, TV met dvd, stereo, internetmogelijkheid. sfeerhaard.
Aantal bedden:  5 plus 1 extra  bed mogelijk
Beide huizen bieden veel comfort en privacy.