[./welkom.html]
[./contact.html]
[./omgeving.html]
[./prijzen.html]
[./waar.html]
[./de_huizen.html]
[http://www.vastmanland.se]
[http://www.koping.se]
[http://www.arboga.se]
[http://www.hjalmarekanal-evenemang.com]
[http://www.orebro.se]
[http://www.eskilstuna.se]
[http://www.biloteknik.se]
[http://www.arbogamuseum.se]
[http://www.kopingsgk.nu]
[mailto:welkom@ekengard.com]
[./index.html]
[./golfen_in_zweden.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Ekengård:  Tveta 17            731 96        Himmeta in Köping  Tel. 0046 (0)22133218
Oneindig veel mogelijkheden en activiteiten in de omgeving

De omgeving van Köping en Arboga biedt veel mogelijkheden om erop uit te gaan of te sporten. Er zijn zwembaden, golfbanen,wandelroutes maar ook vele vis- zwem- en  boottochtmogelijkheden in de directe nabijheid van het Hjälmarenmeer.

Arboga, een charmant oud stadje met zijn rijke historie tussen de meren Mälaren en Hjälmaren is zeker een bezichtiging waard.
Wat dacht u van de vele kastelen die u kunt bezoeken rondom Våsteras of bijv. het automuseum in Köping. In Sala kan men de zilvermijn bekijken en even verder bevindt zich Svartadalen waar u mooie kanosafari’s kunt maken.

Ook een vogelsafari of wildlifesafari zijn mogelijke aktiviteiten in Västmanland.
Wij kunnen voor u een eland- of beversafari regelen, met of zonder een overnachting in de zweedse bossen.

In het fraaie Örebro is het gezellig winkelen en is er ook een overdekt kinderspeelpaleis of het openluchtmuseum Wadköping. Een mooie dierentuin is te vinden in Eskilstuna. En tussen al deze plaatsen ervaart u het bijzondere natuurlandschap van Zweden en zijn veelal Falunrood (van de kopermijn) geverfde huizen in hun typische Zweedse bouwstijl.

En er is nog veel meer, te veel om op te noemen. U hoeft zich geen moment te vervelen. Maar wilt u even helemaal niets, geniet dan van de stilte van de Zweedse natuur bij en rondom uw vakantiehuis en ervaar hoe een schaars goed stilte aan het worden is.

STOCKHOLM:  Vanuit Köping of Arboga (10 min. vanaf huis) bent u snel en eenvoudig met de trein in het hart van de fraaie hoofstad Stockholm (1 tot 1,5 uur). U kunt natuurlijk ook heel eenvoudig met de auto via de E18 of 20. De stad is goed toegankelijk.

ADVIES:   Uiteraard kunnen wij u te allen tijde informatie geven omtrent de vele uitstapjes die u kunt maken.