[./welkom.html]
[./contact.html]
[./prijzen.html]
[./waar.html]
[./de_huizen.html]
[mailto:welkom@ekengard.com]
[./index.html]
[./golfen_in_zweden.html]
[./golfen_in_zweden.html]
[./prijzen.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Joris, Thijs en Julia
                 Wie zijn wij?

Wij zijn Anita en Hans Eken en samen met onze 3 kinderen, Julia, Joris en Thijs eind 2008 verhuisd naar Zweden, Västmanland waar we nu wonen in een boerderij uit 1800. Naar ons idee een perfecte plek waar je het echte Zweedse gevoel van natuur en rust ervaart en tevens snel kunt snuiven aan het stadsleven van bijv. Örebro en in het bijzonder Stockholm.

Wij nodigen u hierbij uit onze website te bekijken en hetzelfde Zweedse gevoel te ervaren. U kunt  in onze sfeervolle vakantiehuizen hiervan volop genieten in alle rust.


  
Ekengård:  Tveta 17            731 96        Himmeta in Köping  Tel. 0046 (0)22133218
                Welkom
Een speciale vakantie in een unieke omgeving en in een heel bijzonder luxueus vakantiehuis. Centraal gelegen in de provincie Västmanland. Vlakbij Köping en nabij het fraaie oude plaatsje Arboga aan de rivier de Arbogaån met een geschiedenis die teruggaat tot in de steentijd en die uitgroeide tot een handelsstad met het eerste parlement van Zweden in 1435.

De ligging is fantastisch in een prachtig stuk Zweedse natuur in alle rust met mooi groen en water en daarnaast toch niet al te ver van het kruispunt van de grootste autowegen de E18 en de E20 zodat een snelle verbinding naar het oosten (Stockholm) en westen mogelijk is (Göteborg- Oslo).